Vrijdag 21 juni Internationale yoga dag
Geplaatst op door Sportrade fit- & wellness in Nieuws

Kom en doe mee met een extra speciale yoga les georganiseerd door Sportrade fit & wellness. Op deze dag komen alle yogi’s van over de hele wereld samen om de zonnegroet te doen! Daarnaast doen we niet alleen yoga voor onszelf, maar ook voor onze medemens; karma yoga.
 
Je kunt meedoen aan deze les tegen een vrijwillige bijdrage waarvan de opbrengst geheel naar een school in Namibië gaat voor de aanleg van een watersysteem zodat er op die manier gewassen in het dorp kunnen groeien. De kinderen op deze school krijgen één keer per dag te eten, namelijk pap. Daar moet verandering in komen. Ieder kind verdient het om drie keer per dag een maaltijd te kunnen eten en op die manier voldoende bouw- en voedingsstoffen binnen te krijgen.
 
Daarnaast kun je je opgeven voor een lichte gezamenlijke lunch: een lekkere tomatensoep met een ovenbroodje en een consumptie (koffie, thee of fris) voor € 7.50. Dit staat los van het goede doel. Het is ook mogelijk om alleen te lunchen, of alleen mee te doen met de les. Uiteraard kun je ook een donatie doen als meedoen niet lukt. Iedereen is welkom op deze middag, ook niet leden van Sportrade.
 
Geef je nu op bij de receptie of schrijf je in op de inschrijflijsten bij Sportrade. Je kan ook een e-mail sturen naar saarvandersman@hotmail.com. Voor de yoga les hoef je je niet op te geven.
 
Aanvang lunch: 12.30
Aanvang yoga: 13.30 – 15.00