Terug naar home

Verbouwing wellnessruimtes 

Verbouwing wellnessruimtes 

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we binnenkort gaan beginnen met een uitgebreide verbouwing in de wellnessruimtes.

Wat staat er op de planning? Om te beginnen zal het stoombad verdwijnen uit onze wellness. Maar maak je geen zorgen, we hebben iets geweldigs in petto om de ruimte te transformeren. We zijn van plan een grotere sauna te creëren, compleet met een ruimere loungeruimte. Dit betekent dat je binnenkort kunt genieten van een nog meer ontspannende en verfrissende ervaring in onze vernieuwde wellnessruimte.

De werkzaamheden zullen van start gaan in week 23 en naar verwachting ongeveer 4 weken in beslag nemen. Tijdens deze periode zullen we ons best doen om eventuele overlast tot een minimum te beperken en ervoor te zorgen dat je nog steeds kunt genieten van onze andere faciliteiten.

We willen je bedanken voor je geduld en begrip terwijl we deze veranderingen doorvoeren. We zijn ervan overtuigd dat je blij zult zijn met het resultaat en we kunnen niet wachten om je de nieuwe en verbeterde wellnessruimte te laten zien.

Houd onze nieuwsbrief en andere communicatiekanalen in de gaten voor verdere updates over de voortgang van de verbouwing. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team Sportrade