Naast al het aanbod beschikt Sportrade over interne praktijken op het gebied van voeding- en dieetadvies, fysiotherapie en loopbaancoaching/psychologische begeleiding.

 • Diëtistenpraktijk Optima Vita

  Optima Vita is de diëtistenpraktijk binnen Sportrade. Diëtiste Marloes Waardijk is zowel gespecialiseerd in het geven van voeding- en dieetadviezen, als in het geven van adviezen op het gebied van bewegen en leefstijl.

  Sinds augustus 2011 is de diëtist direct toegankelijk, u heeft dus meestal geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Daarnaast wordt de diëtist in veel gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor informatie over de vergoeding waar u recht op heeft, kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar.

  Bij Optima Vita kunt u terecht voor adviezen over voeding t.a.v.:

  –   Een gezonde leefstijl
  –   Overgewicht
  –   Ondergewicht
  –   Vegetariërs of veganisten
  –   Diabetes Mellitus (suikerziekte)
  –   Prikkelbaar darm syndroom of andere darmklachten
  –   Hoog cholesterolgehalte
  –   Hoge bloeddruk
  –   COPD
  –   Maag- darm- en leverziekten
  –   (Top)sport
  –   Zwangerschap
  –   Voedingsproblematiek bij kinderen

  Voor meer informatie kunt u kijken op www.dietist-optimavita.nl , ook kunt u telefonisch contact opnemen met Marloes Waardijk (06-23075287).

 • Fysiotherapie

  Zet een streep door je klachten met de specialisten van Fysiotherapie Willems

  Bij Fysiotherapie Willems weten we hoe belangrijk beweging is. De methode van Guido Willems versnelt het herstel, gebaseerd op de laatste inzichten in de fysiotherapie.

  Het doel van de fysiotherapie is dat je weer zo optimaal mogelijk functioneert in de omgeving waarin je leeft, woont en werkt. We richten ons niet alleen op de aandoening, maar ook op de gevolgen van de aandoening voor jouw houding en beweging.

  Daarbij proberen we je herstel te bevorderen. Gebaseerd op onze ruime ervaring en uitgebreide specialisaties, hebben we een herstelmethode ontwikkeld die onderliggende problemen met gewrichten en spieren verhelpt, waaraan je zelf actief kunt bijdragen en die terugval voorkomt.

  We hebben een nauwe samenwerking met de instructeurs van Sportrade. Heb je een klacht of blessure en twijfel je of je kan starten met een fitnessprogramma? Neem dan gerust contact op met ons op, om er zo zeker van te zijn dat je veilig kan doorstromen naar het reguliere programma.

  Kijk voor meer informatie op www.fysiotherapiewillems.nl

 • Marianne van der Heide - Psychologie & Coaching

  Iedereen maakt het weleens mee, een moment in je leven waarop je niet meer weet hoe het verder moet. Je merkt dat je vastloopt, energie verliest en last hebt van onrust en onzekerheid over de toekomst. Een burn-out, verlies of (fysieke) tegenslag kan hiervoor de aanleiding zijn.

  Ik noem dit soort momenten ook wel de kruispunten van je leven. Een moment waarop je een andere invulling moet of wilt geven aan je leven of loopbaan.

  Als strategisch sparringpartner in mijn rol als (loopbaan)coach gecombineerd met diepgang vanuit mijn achtergrond als psycholoog onderzoek ik samen met mijn klanten vragen als: Wat wil ik nu echt? Hoe wil ik mijn leven en loopbaan vormgeven? Hoe kan ik patronen doorbreken? Welke stappen moet ik zetten om te kunnen groeien?

  Is dit ook iets voor jou?

  Ik ontmoet je graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  Op mijn website www.mariannevanderheide.nl vind je meer informatie.

  Hartelijke groet,

  Marianne van der Heide