Naast al het aanbod beschikt Sportrade over interne praktijken op het gebied van voeding- en dieetadvies, fysiotherapie en loopbaancoaching/psychologische begeleiding.

 • Optima Vita – Health coaching voor ambitieuze professionals

  Je bent ambitieus en succesvol, maar krijgt geen grip op jouw gezonde leefstijl. Pogingen omgezondere keuzes te maken houd je hooguit een paar weken vol. Je voelt je een mislukkeling en baaltvan je lichaam. Je uitstraling past voor jouw gevoel totaal niet bij wie jij bent.

  Je wilt je eindelijk eens fit voelen, trots zijn op je lichaam en de strijdbijl met eten en afvallen definitief begraven. Je bent echter helemaal zat van constant diëten doen die je toch niet volhoudt.

  In mijn exclusieve 1 op 1 traject help ik je naar jouw optimale balans tussen gezond leven en tóch ruimte houden voor jouw innerlijke Bourgondiër. Ik leer je weer écht luisteren naar je lichaam en er goed voor zorgen uit liefde. Daarnaast leer ik je hoe je weer oprecht kunt gaan genieten van chocola,
  chips en/of bitterballen, zonder dat dit jouw doelen in de weg zit.

  We pakken je gezondheid holistisch aan door niet alleen je voeding te optimaliseren, maar ook je sport, beweging, slaap, stresslevel en andere factoren die je gezondheid beïnvloeden.

  Zo voel jij je eindelijk óók succesvol op het gebied van gezond leven.

  Is dit wat jij wilt? Ik kijk graag met je of mijn traject passend voor je is tijdens een kennismakingsgesprek.

  Meer informatie en aanmelden kan via www.optimavita.nl/1-op-1

  Marloes Korver

 • Fysiotherapie

  Zet een streep door je klachten met de specialisten van Fysiotherapie Willems

  Bij Fysiotherapie Willems weten we hoe belangrijk beweging is. De methode van Guido Willems versnelt het herstel, gebaseerd op de laatste inzichten in de fysiotherapie.

  Het doel van de fysiotherapie is dat je weer zo optimaal mogelijk functioneert in de omgeving waarin je leeft, woont en werkt. We richten ons niet alleen op de aandoening, maar ook op de gevolgen van de aandoening voor jouw houding en beweging.

  Daarbij proberen we je herstel te bevorderen. Gebaseerd op onze ruime ervaring en uitgebreide specialisaties, hebben we een herstelmethode ontwikkeld die onderliggende problemen met gewrichten en spieren verhelpt, waaraan je zelf actief kunt bijdragen en die terugval voorkomt.

  We hebben een nauwe samenwerking met de instructeurs van Sportrade. Heb je een klacht of blessure en twijfel je of je kan starten met een fitnessprogramma? Neem dan gerust contact op met ons op, om er zo zeker van te zijn dat je veilig kan doorstromen naar het reguliere programma.

  Kijk voor meer informatie op www.fysiotherapiewillems.nl

 • Marianne van der Heide - Psychologie & Coaching

  Iedereen maakt het weleens mee, een moment in je leven waarop je niet meer weet hoe het verder moet. Je merkt dat je vastloopt, energie verliest en last hebt van onrust en onzekerheid over de toekomst. Een burn-out, verlies of (fysieke) tegenslag kan hiervoor de aanleiding zijn.

  Ik noem dit soort momenten ook wel de kruispunten van je leven. Een moment waarop je een andere invulling moet of wilt geven aan je leven of loopbaan.

  Als strategisch sparringpartner in mijn rol als (loopbaan)coach gecombineerd met diepgang vanuit mijn achtergrond als psycholoog onderzoek ik samen met mijn klanten vragen als: Wat wil ik nu echt? Hoe wil ik mijn leven en loopbaan vormgeven? Hoe kan ik patronen doorbreken? Welke stappen moet ik zetten om te kunnen groeien?

  Is dit ook iets voor jou?

  Ik ontmoet je graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  Op mijn website www.mariannevanderheide.nl vind je meer informatie.

  Hartelijke groet,

  Marianne van der Heide