Terug naar home

HIIT Pro

HIIT PRO

Vanaf heden introduceren we HIIT PRO op ons groepslesrooster.

Wat is HIIT PRO? Het zijn dezelfde energieke HIIT-sessies waar jullie al zo van genieten, maar dan zonder de aanwezigheid van een trainer. Deze sessies zijn bedacht voor degenen onder jullie die vertrouwd zijn met de oefeningen.

Wanneer worden deze lessen gegeven? We zullen HIIT PRO-sessies toevoegen op momenten dat er helaas geen trainer beschikbaar is, maar waar wel vraag is naar extra lessen. Ons reguliere aanbod met instructeurs blijft ongewijzigd, dus het zal puur gaan om extra aanbod voor jullie gemak!

Dus, als je merkt dat de reguliere HIIT-lessen vol zitten of als een ander tijdstip beter in jouw schema past, is dit jouw kans om mee te doen!

Hoe kun je meedoen? Het is heel eenvoudig! Schrijf je gewoon in via onze website op het moment dat HIIT PRO-sessies worden aangeboden. Zorg ervoor dat je vertrouwd bent met de oefeningen, want er zal geen instructeur aanwezig zijn om te begeleiden.

We hopen dat deze toevoeging aan ons rooster jullie flexibiliteit en meer trainingsmogelijkheden biedt. Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team Sportrade