Uw gezonde leefstijl wordt nu beloond!
Geplaatst op door in Nieuws

In het weekend van 17 en 18 september organiseert Sportrade fit- & wellness samen met haar partners twee open dagen aan de Hoofdweg in Paterswolde. In samenwerking met Fysiotherapie Willems, diëtistenpraktijk Optima Vita, Massagepraktijk Nienke Franke en Anker Verzekert is een programma opgesteld, dat in het teken staat van uw gezondheid.  Iedereen weet dat we gezond moeten leven, maar wat doen we eraan? Ervaar zelf uw mogelijkheden tijdens een gratis proefles, lezing of health check!

Anker verzekert uw gezondheidAls deskundig adviseur van o.a. ziektekostenverzekeringen wil Anker graag meer betekenen voor haar klanten. Anker stimuleert een gezonde leefstijl, want hoewel een goede ziektekostenverzekering belangrijk is, moet volgens ons werken aan een gezonde leefstijl uw uitgangspunt zijn. Bij Sportrade fit- & wellness zijn veel leden die regelmatig en bewust werken aan een actieve en gezonde leefstijl. Anker vindt dat dit gezonde gedrag beloond moet worden in de vorm van een bijdrage in het fitnessabonnement en is daarom een samenwerking aangegaan met Sportrade. Naast een voordeel op uw fitnessabonnement, krijgt u als lid van Sportrade tevens een aantrekkelijke korting op uw ziektekostenverzekering.

Open GezondheidsdagenTijdens de open dagen komen, in de vorm van verschillende lezingen en activiteiten, actuele en terugkerende onderwerpen als optimale voeding, diabetes, rugklachten, gezond bewegen en ontspannen aan bod.  U kunt hier gratis aan deelnemen. Hiervoor zetten coaches, trainers, fysiotherapeuten, huidverzorgers, diëtisten en verzekeringsadviseurs hun beste beentje voor. Anker steunt dit initiatief van harte en nodigt u uit naar deze open dagen te komen! Kijk voor een compleet programmaoverzicht op www.sportrade.nl.