Sportrade fit- & wellness introduceert Zumba Kids
Geplaatst op door in Nieuws

Er zijn steeds meer kinderen met overgewicht. Heel soms is er niet veel aan te doen, maar veel vaker heeft het te maken met een verkeerd eet– en bewegingspatroon. Bewegen bevordert de gezondheid en daar willen wij als sportschool graag een rol in spelen.

 
 
 
 

Zumba is dé fitnessrage van dit moment en is al geruime tijd een onderdeel van ons groepslesrooster. Vanaf vrijdag 5 november kunnen ook kids uit de groepen 3 t/m 8 wekelijks lekker bewegen bij Sportrade fit- & wellness en plezier maken op vrolijke Zumba muziek. Zumba Kids is wekelijks op vrijdag van 16.15 tot 17.00 uur. Drinken krijgen de kids van ons.

Voorafgaand aan de 10-daagse cursus organiseren wij in de herfstvakantie een gratis proefles. Nog geen vakantieplannen? Kom dan op vrijdag 29 oktober, van 11.15 tot 12.00 uur, naar de Hoofdweg 266 in Paterswolde en dans mee met Zumba Kids. De 10-rittenkaart voor Zumba Kids kost €65,00 en is 13 weken na startdatum geldig.

Zumba Kids bestaat uit diverse dansstijlen en is daardoor heel afwisselend. Kinderen hebben geen danservaring nodig, maar leren spelenderwijs dansen. Dus vanaf nu geen tv en videospelletjes na schooltijd, maar Zumba Kids!

In verband met ieders veiligheid kent de groepsles een maximum van 40 kinderen, dus vol = vol! Heeft u vragen of wilt u uw zoon of dochter aanmelden, neem dan gerust contact met ons op.