Spinningmarathon
Geplaatst op door in Nieuws

Op vrijdag 14 februari organiseert Sportrade van 18.00 tot 22.00 uur een spinningmarathon. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar een goed doel: Artsen zonder Grenzen.

Één van onze leden heeft een team samengesteld en zich ingeschreven voor Tour for Life. Tour for Life is een schitterende 8-daagse wielertocht voor Artsen zonder Grenzen. Het team fietst van de Italiaanse Alpen naar Zuid Limburg. Ze beklimmen loodzware cols en fietsen gemiddeld 150 kilometer per dag.

Met het geld dat het team ophaalt, kan Artsen zonder Grenzen medische noodhulp bieden aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën.

Namens Sportrade ondersteunen we dit initiatief en willen we geld inzamelen om het team eind augustus te laten starten en presteren! Voor een minimale bijdrage van €10,00 per uur steunt u het goede doel en kunt u genieten van een sportieve en gezellige avond. Doet u mee, meld u aan via de inschrijflijsten op het prikbord.

Wilt u voor of na het fietsen een grenzeloos menu nuttigen, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.