Spinning/HIIT marathon
Geplaatst op door Sportrade fit- & wellness in Nieuws

Spinning/HIIT marathon

Op vrijdag 9 maart organiseert Sportrade fit- & wellness een spinning/HIIT marathon. Dit jaar zetten we ons in voor stichting vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG. Vanaf 18.00 uur fietsen en HIIT’en we ons in het zweet. Lid of geen lid van Sportrade, iedereen is van harte welkom. Met een minimale bijdrage van €7,50 per uur(Spinning) en €5,00 per half uur(HIIT) bewegen we gezamenlijk voor het goede doel. In ons lunchrestaurant serveren we een heerlijk menu. 

Beatrix Kinderziekenhuis

Het Beatrix Kinderziekenhuis is een onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Groningen en richt zich op hoogwaardige medische diagnostiek, behandeling en zorg voor kinderen in de leeftijd van 0-17 jaar. Het Kinderziekenhuis bestaat uit twee poliklinieklocaties met een eigen spoedeisende hulp voor kinderen, drie verpleegafdelingen en een verpleegafdeling gericht op kort verblijf (maandag t/m vrijdag). Daarnaast is er een groot onderzoekslaboratorium, een functieonderzoek afdeling, een Intensive Care voor kinderen en een Intensive Care voor pasgeborenen. Het totale Kinderziekenhuis telt 150 bedden.

Het Kinderziekenhuis is een dynamische, maar ook een complexe organisatie, waar meer dan twintig kinderspecialismen nauw samenwerken aan de behandeling van ernstig zieke kinderen. Onder deze specialismen verstaan we o.a. chirurgie, neurologie, reumatologie, oncologie, KNO, hart-, nier-, long- en stofwisselingsziekten. Tevens wordt er wetenschappelijk onderzoek gedaan met als doel steeds betere resultaten in de behandeling te kunnen realiseren.

Aandacht voor welzijn en het leefklimaat

Naast het geven van de juiste medische en verpleegkundige zorg, is het ook belangrijk dat er naar de ontwikkeling van het kind wordt gekeken, zodat het kind zowel nu als in de toekomst kan blijven deelnemen aan de samenleving. Om de geestelijke en cognitieve ontwikkeling te blijven ontwikkelen, zijn er in het Kinderziekenhuis speciale mensen aangesteld om dit te waarborgen. Een goed leefklimaat in het Beatrix Kinderziekenhuis op de verschillende afdelingen draagt bij aan dit welzijn. Ook activiteiten gericht op ontspanning en plezier bevorderen dit welzijn en om dit te kunnen realiseren, heeft het kinderziekenhuis steun nodig van de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Meld je aan!

Helpt u of uw team ook mee, geef u dan op! Inschrijven kan op het prikbord bij Sportrade fit- en wellness. Ook niet leden zijn van harte welkom. Voor meer informatie over de spinning/HIIT marathon of opgave kunt u contact opnemen met Sportrade fit- & wellness. Tel: 050 308 08 05 of info@sportrade.nl.

Loterij
Op de avond van de spinning/HIIT marathon wordt ook een ‘loterij’ georganiseerd. Je kan door middel van lootjes (€1,- per stuk) kans maken op mooi prijzen. 

Doneer direct!
Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u dit project wel steunen? Doneer dan via onderstaande link. 
https://www.steunbeatrixkinderziekenhuis.nl/project/sportrade-spinning-hiit-marathon-9-maart-2018