Optima Vita start Optima Fit!
Geplaatst op door in Nieuws

Wilt u fitter worden, gezonder gaan leven en/of afvallen? Begin april start onze diëtiste van Optima Vita het programma Optima Fit! In 3 maanden werkt u met dit programma intensief, op een verantwoorde en effectieve manier aan een gezondere leefstijl die bij ú past.

Voor een gezonde leefstijl en een fit lichaam zijn verschillende aspecten van belang, namelijk voeding, beweging en psychologie. Optima Fit behandelt al deze aspecten in één compleet programma. U zult 3 maanden intensief bezig gaan met het vinden van een blijvend gezondere leefstijl die bij u past.

De leiding van Optima Fit ligt in handen van Marloes Waardijk, diëtiste en beweeg- en leefstijladviseur. Agnes Heerdink, GZ-psycholoog, verzorgt de verdieping van het psychologische aspect.

Heeft u interesse? Kom dan vrijblijvend naar een van de informatiebijeenkomsten op woensdag 19 maart of maandag 24 maart om 19:30 uur bij Sportrade. Ervaringen van de deelnemers van de afgelopen trajecten vindt u op www.dietist-optimavita.nl

Wilt u zeker zijn van deelname? Meld u dan nu alvast aan via info@dietist-optimavita.nl of bel naar 06-23075287. Bij vragen kunt u ook altijd contact opnemen.