Informatiebijeenkomst ‘Gezond ouder worden’
Geplaatst op door Rian in Nieuws

Ouder worden brengt een aantal natuurlijke, lichamelijke veranderingen met zich mee. Naarmate de leeftijd vordert, nemen spierkracht en conditie automatisch af. Door regelmatig te trainen, is dit proces te vertragen. Bewegen bevordert de gezondheid en daar willen wij als sportschool graag een rol in spelen.

Op donderdag 13 januari organiseert Sportrade, in samenwerking met de Protestants Christelijke Ouderen Bond en de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen een informatiebijeenkomst ‘Gezond ouder worden’. Vanaf 14.00 bent u van harte uitgenodigd aan de Hoofdweg 266 te Paterswolde.

Onder het genot van een kopje koffie krijgt u tijdens de voorlichting informatie over voeding, bewegen en een gezonde leefstijl. Voor de voorlichting zijn een aantal gastsprekers uitgenodigd, waaronder een ervaringsdeskundige en een fysiotherapeut. Daarnaast informeren wij u over de inhoud van ons nieuwe beweegprogramma, dat zich speciaal richt op 50 plussers.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u de mogelijkheid om u op te geven voor een vrijblijvende proefles. Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst of meer weten over uw mogelijkheden bij Sportrade fit- & wellness? Meld u aan via info@sportrade.nl of neem contact op via 050-3080805.