Expositie Jenny Nes,
Geplaatst op door Sportrade fit- & wellness in Nieuws

Expositie Jenny Nes,

Even voorstellen,

In 2011 heb ik mijn droom waargemaakt door mijn baan op
te zeggen om van mijn passie mijn werk te kunnen maken
en mijn eigen Atelier in Diever te openen.
Die passie was en is vanzelfsprekend schilderen!

Ik schilder op papier, hout en doek en gebruikte daarbij aanvankelijk alleen acrylverf, maar tegenwoordig ook olieverf. Op mijn schilderijen worden voornamelijk de mens en de natuur uitgebeeld in kleurige en warme composities. Daarnaast richt ik me steeds vaker op abstract werk.
De schilderijen op hout zijn geschikt voor binnen en buiten.

Tijdens exposities hoor ik van bezoekers dat zij mijn stijl herkennen door het gedurfde kleurgebruik en de sterke gelaagdheid: kleurrijk in dik opgebrachte lagen verf en een mix tussen realistisch en abstract.

Het openen van mijn Atelier was tevens de start van een aantal succesvolle initiatieven. Zo geef ik met plezier aan meerdere groepen schilderles en organiseer ik ‘s zomers workshops ‘Schilderen op steigerhout of doek’ in mijn sfeervolle tuin achter het Atelier.
Daarnaast ben ik een van de drie initiatiefnemers van Talentvol Diever, een stichting welke sinds 2016 jaarlijks een kunstwandeling door dit mooie Drentse brinkdorp organiseert in het tweede weekend van juni.

Regelmatig neem ik deel aan exposities op verschillende plaatsen in Nederland. Daar kan men – evenals in mijn Atelier – mijn kunst bezichtigen en eventueel aankopen. Wie liever van wisselende schilderijen wil genieten, kan mijn schilderijen via de Kunstuitleen lenen. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Ik hoop u te kunnen begroeten in mijn Atelier, waar u van harte welkom bent!

Jenny Nes
Broekemastraat 21
Diever