Bewegen voor Stichting Opkikker was een groot succes!
Geplaatst op door in Nieuws

Afgelopen vrijdag stonden activiteiten bij Sportrade fit- & wellness in het teken van een goed doel: Stichting Opkikker. Het was wederom een geslaagde dag boordevol activiteit en gezelligheid. De opbrengst voor het goede doel was, met een recordbedrag, maar liefst € 1600,-.

Leerlingen van de Daltonschool lieten hun heupen swingen bij de Zumba en konden hun energie kwijt op de B-kick kussens. Golden Girls hebben genoten van een wandeling in de omringende natuur en ruim 70 deelnemers hebben zich in het zweet gefietst tijdens de Spinningmarathon. Naast al deze sportieve activiteiten konden bezoekers ook terecht bij diverse standhouders voor een kleur- of make-up advies of om zich heerlijk te laten verwennen met een stoelmassage.

Met onze sponsorbijdrage kan de Stichting maar liefst 3 Opkikkerdagen organiseren. Stichting Opkikker zet echt alles in om gezinnen met een langdurig ziek kind de dag van hun leven te geven. De vele ziekenhuisbezoeken vragen enorm veel kracht en energie van een kind, om nog maar te zwijgen over de impact die deze moeilijke periode op ouders, broers en zussen heeft.

De spinningmarathon werd naast alle sportieve deelnemers ondersteund door: Bakkerij Dunnewind, Helen skincare, C-1000, Albert Heijn, Spar, Hanos, Herman Haan Massagetherapie, Etos, Gall en Gall, Smartbags, Snijders bloemen, Blokker, Deco Home van Duinen en Bike Life Roden. Langs deze weg willen iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor ieders bijdrage!