Be ready fo B-Kick en geef u nu op!
Geplaatst op door in Nieuws

Vanaf woensdag 5 oktober introduceren wij B-kick! Een energieke les, waar vetverbranding, fit worden/ blijven, figuur correctie, ontspanning, coördinatie, maar voor al plezier hebben centraal staat.

B-kick is een innoverende combinatie van aerobics en vechtsport. In een B-kick les traint u niet alleen de conditie en coördinatie, maar verbetert u tevens uw figuur en werkt u aan vetverbranding. Door het gebruik van een B-kick bag (een stootzak op een standaard) is B-kick een hele nieuwe ervaring op het gebied van groepsfitness. De intensiteit van B-kick ligt hoog, maar is goed aan te passen op uw eigen niveau. Door de opzwepende muziek en variatie aan oefeningen is B-kick niet alleen goed voor uw lichaam, maar zult u ook veel plezier beleven!

Vanaf woensdag 5 oktober geeft Carmen van 19.00 tot 20.00 een energieke les B-Kick. Wilt u deelnemen aan de introductieles, geef u dan nu op! Op het publicatiebord hangt wekelijks een inschrijflijst waarop u uw naam kan noteren.

Wegens de beperkte hoeveelheid stootkussens, kunnen maximum 12 personen deelnemen, wees er dus snel bij! Een kijkje nemen kan natuurlijk altijd…

Bent u verhinderd? Geef dit even aan ons door, zodat we iemand anders blij kunnen maken met een deelnameplek.