6 maart, Spinningmarathon!
Geplaatst op door Rian in Nieuws

Sportrade fit- & wellness zet zich in voor Stichting Vaarwens

Op vrijdag 6 maart organiseert Sportrade fit- & wellness haar jaarlijks terugkerende spinningmarathon. Dit jaar zet zij zich in voor Stichting Vaarwens. Vanaf 18.00 uur fietsen we ons in het zweet.  Lid of geen lid van Sportrade, iedereen is van harte welkom. Met een minimale bijdrage van €7,50 per uur bewegen we gezamenlijk voor het goede doel. In ons lunchrestaurant serveren we een heerlijk spinningmenu. Opbrengsten komen ten goede aan Stichting Vaarwens.

Stichting Vaarwens zet zich in voor mensen die een zeer slechte levensverwachting hebben. Met persoonlijke aandacht maken zij een dagtocht op De Meander V. In totaal varen ze met maximaal 8 personen om hun gast een heerlijke rustige vaardag te kunnen bezorgen. Door middel van sponsoren in de inzet van vrijwilligers hebben ze het nog steeds voor  elkaar kunnen krijgen om de benodigde financiën bij elkaar te krijgen om de vaardagen gratis aan te bieden.

Ons streven is € 1000,- bij  elkaar te bewegen. Helpt u of uw team ook mee, geef u dan op! Ook niet leden zijn van harte welkom. Voor meer informatie over de spinningmarathon of opgave kunt u contact opnemen met Sportrade fit- & wellness. Tel: 050 308 08 05 of info@sportrade.nl.

De marathon wordt mede ondersteund door: Sportrade fit- & wellness, Bakkerij Dunnewind, Gall en Gall,  Stork, Henks Klein Onderhoud, Profile Mulder en Erik Gorter Tweewielers.

stichting-vaarwens