Terug naar home

Sportschool Eelde Paterswolde

Sportschool Eelde Paterswolde

Op zoek naar de beste sportschool in Eelde, Paterswolde? Ontdek Sportrade Fit en Wellness voor een gezonde ontspanning en sportieve inspanning. Als dé sportschool voor Eelde, Paterswolde en omgeving bieden wij een uitgebreid scala aan fitness, groepslessen en personal training. Van plezierige ontspanning tot intensieve sportieve inspanning: bij ons vind je boeiende trainingen die passen bij elk sportniveau. Ons aanbod omvat tevens fysiotherapie en voedingsadvies om je te helpen fit, gezond en slank te worden.

Ook kan je terecht in onze sfeervolle horeca voor een hapje en een drankje. Kom snel een keertje langs. 

Waarom kiezen voor Sportrade als jouw sportschool in Eelde en Paterswolde?

  • Uitstekende faciliteiten in een ontspannen omgeving 
  • Ruime openingstijden
  • Ongedwongen sfeer
  • Sfeervolle horeca 
  • Wellness 
  • Professionele begeleiding
  • Fitness, groepslessen, personal training, Diëtetiek, Fysiotherapie  en sfeervolle horeca. 

Ontdek de mogelijkheden van onze sportschool in Eelde:

Fitness in Eelde en Paterswolde

Zoek je een sportschool in Eelde en Paterswolde om te fitnessen? Bij Sportrade  kun je op elk gewenst moment aan je fitnessdoelen werken. Met moderne apparatuur verbeter je jouw spierkracht, conditie, figuur en gewicht in een prettige, ongedwongen sfeer. Onze toegewijde instructeurs bieden de begeleiding die je nodig hebt. Alles over onze fitness weten klik hier.

Groepslessen in Eelde en Paterswolde

Samen sporten motiveert. Daarom bieden wij een breed scala aan groepslessen aan. Onder leiding van enthousiaste instructeurs vinden deze lessen op vaste tijden plaats, zodat je je week kunt plannen voor sportieve activiteiten. 

Bij ons kunt u terecht voor: Zumba, HIIT, Bodypump, Yoga, Pilates, Spinning, BoksFit, Balance, Personal training en specifiek voor dames van 55 jaar en ouder het Golden Girls programma. Meer informatie kan u hier bekijken.

Personal Training in Eelde en Paterswolde

Zoek je een sportschool in Eelde en Paterswolde voor personal training? Onze professionele personal trainers staan voor je klaar. Met op maat gemaakte begeleiding helpen wij je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen, of het nu gaat om grote sportieve prestaties, gewichtsverlies of het verbeteren van kracht en conditie. Samen met jou verkennen we jouw grenzen en streven we naar grensverleggende trainingen.

Voedingsadvies in Eelde en Paterswolde

Een gezonde levensstijl omvat meer dan alleen sporten. Onze voedingsconsultent in Sportrade Paterswolde bevordert gezond eten zonder dure supplementen of crashdiëten. We geloven in puur, gezond en lekker eten als bijdrage aan het behalen van jouw fysieke en sportieve doelen.

Fysiotherapie in Eelde en Paterswolde

Voor fysiotherapie in Eelde en Paterswolde ben je bij Sportrade aan het juiste adres. Of je nu kampt met blessures, fysieke klachten hebt of preventief advies zoekt, bij Sportrade ben je aan het juiste adres. 

Horeca in Eelde en Paterswolde

Bij Sportrade overstijgt de beleving van sport en activiteit het fysieke aspect; het omarmt ook de warme sfeer van onze horecagelegenheden. Of je nu komt voor een verfrissend drankje na een pittige workout of om samen met vrienden te genieten van een heerlijke maaltijd, de sfeervolle horeca van Sportrade verwelkomt je met open armen. De gezellige ambiance, gecombineerd met een zorgvuldig samengesteld menu, creëert een plek waar sport en ontspanning naadloos in elkaar overvloeien. Hier ontstaan niet alleen sportieve herinneringen, maar ook momenten van samenzijn en genieten die de community van Sportrade versterken. Welkom in de wereld waar de energie van sport hand in hand gaat met de warmte van gezelligheid.