Fotoboek

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht

Slank de zomer in?
Slank de zomer in? Maak dan gebruik van ons Zomerabonnement. Sport twee maanden voor slechts € 76,00. Dit is inclusief het inschrijfgeld, een persoonlijk beweegadvies, deelname aan fitness- en groepslesactiviteiten, sauna, Turks stoombad en zonnebank. Schrijf u nu in!Geef rust ontspanning en wellness kado!

Wellness is een positieve benadering van leven, het totaal van lichaam en geest. Wellness is geen trend, niet ‘iets hips’, maar een levensstijl. Het is niets anders dan je prettig voelen in lichaam en geest. Een onderdeel daarvan is rust en ontspanning.

De Wellness Kadobon is een uniek product waarmee u hieraan een bijdrage kunt leveren. De Wellness kadobon kunt u hier bestellen en o.a. inleveren bij Sportrade fit- & wellness.

Haal nog meer gezondheid uit uw lidmaatschap bij Sportrade

Anker Verzekeringen biedt u zorgverzekeringen van Delta Lloyd aan met aantrekkelijke kortingen. De keuze voor Delta Lloyd als zorgverzekeraar betekent een keuze voor uitstekende kwaliteit tegen een voordelige premie.

Naast de basisverzekering biedt Delta Lloyd meerdere aanvullende verzekeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld fysiotherapie en dieetadvies verzekeren. Met het Anker collectief krijgt u 9% korting op de basisverzekering en tot 10% korting op uw aanvullende verzekeringen.

Als relatie van Anker profiteert u bij Sportrade fit- & wellness van een aanzienlijke korting van 10% op een nieuw jaarlidmaatschap. Daarnaast betaalt u geen inschrijfgeld, wat een besparing van € 20,- oplevert.

Verzekerd bij Menzis = voordeel bij Sportrade!

Als Menzis lid profiteert u bij Sportrade fit- & wellness tevens van een aanzienlijke korting op een nieuw jaarlidmaatschap. Daarnaast betaalt u geen inschrijfgeld. Op deze wijze kunt u het hele jaar door heel voordelig kennismaken!

Vraag hier uw voordeel voucher op.

Ledenvoordeel Golferij Eelde

Onlangs is Sportrade fit- & wellness een samenwerking aangegaan met de Golferij.In het kader van onze samenwerking hebben wij een leuke aanbiedingen voor alle leden van Sportrade fit- & wellness:

– 25 % korting op jaarlidmaatschap Golferij  gedurende het eerste jaar.
– Gratis eenmalig 560 ballen (20 tikken)