Bedrijfsfitness

Sportrade biedt een compleet bedrijfsfitness pakket in de vorm van cardio-fitness, groepslessen en wellnessfaciliteiten. Onderdeel van onze fit- & wellnessclub is een fysiotherapiepraktijk, waar u terecht kan voor fitheid-screening, preventie, behandeling en re-integratiebegeleiding.

Gezond op het werk
Veel mensen leiden een zittend bestaan. Op school, op kantoor, in de auto, maar tevens als gevolg van de snelle ontwikkeling op multimediagebied: we zitten steeds meer en langer. Dit heeft grote consequenties voor het menselijk lichaam. Langdurig zitten heeft als gevolg dat gewrichten stijver worden, spieren en pezen slapper, botten brozer en kraakbeen weker. Al deze gevolgen kunnen op den duur klachten veroorzaken. Enkele voorbeelden van deze klachten zijn: artrose, peesontstekingen, osteoporose (botontkalking), rug- en nekklachten, RSI.

Behalve deze lichamelijke klachten heeft ons passieve bestaan tevens gevolgen op de psychische gesteldheid. Langdurige stress en zelfs het “burn out”-syndroom kunnen optreden. Wanneer passiviteit leidt tot klachten, dan is de logische oplossing voor al deze problemen: bewegen.

Fiscaal voordeel
Bedrijfsfitness is voor werkgevers een zeer kostenbesparend instrument. Gezonde werknemers zijn gemotiveerder, verzuimen minder en zijn beter opgewassen zijn tegen werkdruk en stress. Naast fittere en gezondere medewerkers kan bedrijfsfitness tevens een fiscaal voordeel opleveren.

Sportrade fit- & wellness biedt bedrijfsfitness in diverse vormen aan. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf, dus neem gerust contact met ons op.