Zomerfit met het Zomerlidmaatschap bij Sportrade fit- & wellness
Geplaatst op door in Nieuws

Gezien het succes van vorig jaar introduceert Sportrade fit- & wellness ook dit jaar weer een speciaal Zomerlidmaatschap. Gebruik de zomerperiode om met een speciaal beweegprogramma fit te worden en/of te blijven. Met het Zomerlidmaatschap kunnen nieuwe leden in de maanden juni, juli en augustus een speciaal beweegprogramma volgen en onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten.

Sportrade fit- & wellness is een multifunctionele organisatie met als doel dat ú zich fit voelt. Sportrade biedt een zeer compleet pakket aan van in- en ontspannende activiteiten. Alles onder begeleiding van zeer professioneel opgeleid personeel. De mogelijkheden zijn legio en zeer divers: Zumba Kids, Fitness, Personal training, Groepslessen, Human Sport, Sauna, Turks Stoombad, Zonnebank, Fysiotherapie en Revalidatie, Massage en Huidverzorging.

 Het KNMI verwacht meer hittegolven in Nederland. Iedereen heeft last van te hevige hitte, maar vooral kwetsbare mensen zoals ouderen en zieken hebben last van de tropische temperaturen. In de fitnessruimte bij Sportrade is het echter aangenaam vertoeven. De fitnessruimte is voorzien van airconditioning, zodat u zomer en winter kunt trainen in een aangenaam en stimulerend klimaat.

Naast gratis parkeren is Sportrade ook voorzien van diverse andere prettige faciliteiten. Naast het nuttigen van een koel drankje aan de bar, kunt u na het sporten tevens heerlijk lunchen op het terras met uitzicht op de omliggende natuur.

Met het Zomerlidmaatschap bij Sportrade maakt u voor slechts €74,00 (incl. inschrijfgeld), twee maanden gebruik van alle faciliteiten. Hiermee bespaart u € 44,00! Het lidmaatschap is geldig in de maanden juni, juli en augustus. Inschrijven kan bij de receptie van het centrum of via www.sportrade.nl.