Terug naar home

Wij hadden iets anders verwacht!

Beste leden,

Dinsdagavond jl. was er weer een persconferentie van het kabinet waar uitleg werd gegeven bij de aangekondigde versoepelingen van de COVID-19 maatregelen. Ondanks eerdere beloftes dat onze branche bij de eerste versoepelingen zou worden meegenomen, zien zij helaas nog steeds geen ruimte voor de sportscholen om onze deuren weer te openen. Voor ons is dit onbegrijpelijk en wij gaan er dan ook vanuit dat dit spoedig zal veranderen.

Het geduld van ons allen wordt flink op de proef gesteld. We willen allemaal weer terug naar enigszins normaal, maar we moeten nog even volhouden. Probeer met de oefeningen voor thuis, de online lessen en middels onze GoFit-21 buitenlessen zo fit mogelijk te worden (of blijven!). -15 graden en sneeuw, of 18 graden en een zonnetje: ons team staat als altijd voor u klaar.

Velen van u steunen ons door het lidmaatschapsgeld gedeeltelijk of volledig door te betalen. Ik wil een ieder hier zeer hartelijk voor bedanken, zonder jullie hadden wij inmiddels de deuren al kunnen sluiten.
Mocht u niet in de positie zijn om te kunnen of willen steunen dan kunt u uw bijdrage storneren via uw bankieren app, dan bent u direct gecompenseerd.

Ik hoop u spoedig een beter bericht te kunnen sturen, voor nu kan ik alleen maar zeggen: HOUD NOG EVEN VOL, DAN DOEN WIJ DAT OOK!
We zien elkaar snel weer, daar ben ik van overtuigd.

Met sportieve groet,

Hans Gerritsen

Bekijk hier welke lessen jij kunt meedoen via YouTube of met ons GoFit-21:
https://www.sportrade.nl/nieuws/lesrooster-week-8-live-lessen-gofit-21/