Vrijdag 1 maart – Zumba voor Sumba
Geplaatst op door in Nieuws

Tehuis Sumba Op 1 maart bewegen we weer voor het goede doel!

Vrijdag 1 maart staat in het teken staan van een swingende Zumbamarathon. Studenten van de Hanzehogeschool brachten een bezoek aan Stichting Ontluikend Sumba in Indonesië. Door middel van dit project vragen zij aandacht voor de problemen en armoede op het eiland Sumba. Met een documentaire is het voor dit eiland eindelijk mogelijk om zich te ontwikkelen.

Om de documentaire mogelijk te maken organiseren we samen met de studenten op vrijdag 1 maart Zumba voor Sumba voor het hele gezin! Voor onze fanatieke fietsers bieden we tevens enkele uren spinning aan. Het programma vrijdag 1 maart:

Spinning             15.30 – 17.30 uur
Zumba                 18.00 – 22.00 uur

Voor een minimale bijdrage van €5 per uur voor volwassenen en €2,00 voor de (Zumba)kids, helpt u dit project naar de eindstreep. Deze opbrengsten dragen direct bij aan de steun voor de stichting. Ons doel is om gezamenlijk €1.000 op te halen voor dit goede doel.

Nevenactiviteiten

Naast de sportieve activiteiten bezoek je voor ontspanning een van de stands in de lobby. Geniet van een kop soep met een broodje of maak kans op leuke prijzen door mee te doen aan de loterij. Ook hiervan gaat de opbrengst naar het goede doel.

Meld u aan!

Inschrijven is mogelijk via de inschrijflijsten op het prikbord. U kunt uw deelname ook bekend maken via info@sportrade.nl. Zowel leden als niet-leden zijn welkom, dus kom gezellig samen met vrienden, kinderen of collega’s.