Uw Schijf van 3 Afslankplan
Geplaatst op door in Nieuws

De afslankbusiness draait overuren en de meerderheid van afslankproducten en methoden zijn op de lange termijn ineffectief. Oorzaak van die ineffectiviteit is dat symptomen worden aangepakt in plaats van oorzaken. Een afslankpil of poeder kan er misschien voor zorgen dat we sneller verzadigd zijn, echter om duurzaam af te vallen moeten we de oorzaak bij de wortel aanpakken; onze inactieve leefstijl en lage stofwisseling. Weet je de juiste activiteiten in je leefpatroon te integreren, dan val je niet alleen af, je kans op chronische aandoeningen daalt ook substantieel.

Jouw Schijf van 3 Afslankplan

In samenwerking met Leefstijlclub.nl hebben we een afslankplan opgesteld op basis van de Schijf van 3, inclusief een persoonlijk werkboek.

AfslankplanAfslankplan WerkboekJe kan meteen gratis aan de slag met het afslankplan en het werkboek.

Je krijgt tevens de beschikking over onder andere leefstijlcursussen en een online oefenplan en je kan online een persoonlijk beweegplan opstellen.

Klik hier om je inlogcode voor je gratis Leefstijlclub website te ontvangen, de Leefstijl website van Nederland. Hier kan je meteen het afslankplan en het werkboek downloaden.