Terug naar home

Update Coronamaatregelen 12-01-2021

Beste leden,

Helaas is Nederland sinds 15 december 2020 opnieuw in een lockdown terecht gekomen. Wij hebben op last van het kabinet onze deuren weer moeten sluiten en iedereen wordt geacht zoveel als mogelijk thuis te blijven en niet in groepen samen te komen. Zojuist is bekend geworden dat de  maatregelen verlengd worden en in ieder geval duren tot 10 februari van dit jaar.

De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor jullie: onze leden. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij jullie daarin niet optimaal ondersteunen. Dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu het niet mogelijk is om samen te komen en binnen te sporten. In dat kader kan natuurlijk gebruik worden gemaakt van onze live lessen; ook de optie om samen een beweegplan op te stellen voor thuis blijven wij bieden! 

Wij willen iedereen bedanken voor de steun die wij mogen ontvangen in deze tijd, dat wordt echt enorm gewaardeerd. Uiteraard krijgen wij ook veel vragen met betrekking tot de betaling van  de abonnementsgelden. Wilt u weer gebruik maken van de compensatieregel dan kan dit door de maandelijkse incasso te storneren zolang wij gesloten zijn. Degenen die financieel zwaar getroffen worden door de Corona maatregelen verzoeken wij om contact met ons op te nemen, zodat we kunnen kijken naar een oplossing op maat.

We beseffen dat we opnieuw een beroep doen op jullie support en begrip in deze bizarre tijd. Juist omdat bewegen weerstand verhogend werkt, zouden wij liever vandaag dan morgen de deuren voor jullie openen, maar de maatregelen laten dit niet toe. Het is dan ook een gezamenlijk en mondiaal probleem, waar we alleen met een goede samenwerking uit kunnen komen. Hopelijk blijft hierdoor het aantal corona besmettingen dalen en brengt ook de vaccinatie verlichting, zodat alles snel weer terug keert naar enigszins het ‘oude normaal’ en we gezamenlijk weer met plezier kunnen sporten en bewegen. Wij kijken uit naar dit moment!

Heb je in de tussentijd vragen, suggesties of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen om thuis zo goed mogelijk in beweging te blijven? Laat het ons dan weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar!

Wil je graag contact om een beweegplan op te stellen? Laat je gegevens achter via https://www.sportrade.nl/contact/ één van onze trainers neemt dan z.s.m. contact met je op. De lessen en workouts die wij al online gezet hebben vind je op ons Youtube kanaal https://www.youtube.com/user/SportradeBV. Dit kanaal wordt iedere dag aangevuld met lessen en/of workouts.

Het versturen en ophalen van uw pakketjes is nog wel mogelijk. Voor PostNL zijn wij geopend van 9.00 tot 18.00 uur (ma t/m vr) en 9.00 tot 12.00 uur (zaterdag).

Nog even volhouden dus… tot die tijd: blijf gezond!

Met sportieve groet,

Hans Gerritsen