Terug naar home

Uitbreiding bij Sportrade

Uitbreiding bij Sportrade​

19 september starten we met het installeren en inrichten van de twee extra werkruimtes waar wij je eerder over hebben geïnformeerd. 

Met de komst van de nieuwe ruimtes zal er intern het nodige verhuizen, uitbreiden en bieden wij ook werk/vergader ruimte voor externen.

Diëtetiek (verhuizing/uitbreiding)
De diëtetiek zal verhuizen naar één van de twee nieuwe ruimtes. (de linker)  Naast de verhuizing zal het diëtiek team ook worden uitgebreid met onze eigen diëtist Fleur Douwes.

Fysiotherapie Willems (uitbreiding)
De ruimte die vrijkomt door de verhuizing van de diëtiek zal worden opgevuld door Fysiotherapie Willems. Zij breiden uit naar 3 volwaardige behandelruimtes, waardoor ze nog meer zorg kunnen verlenen.

Vergaderruimte (Nieuw!)
Één van de twee nieuwe ruimtes zal o.a. fungeren als werkplek voor ZZP’ers, thuiswerkenden die af en toe een andere omgeving nodig zijn en voor groepen die besloten willen vergaderen.

Zodra de ruimtes ingericht zijn zullen wij u verder op de hoogte brengen van alle mogelijkheden! Ben je nu al nieuwschierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via info@sportrade.nl.