Tai Chi in 2015
Geplaatst op door in Nieuws

Na een zeer succesvolle afronding van een 8 weekse pilot, breidt Sportrade in 2015 haar groepslesrooster uit met Tai Chi. Elke maandagavond en donderdagochtend kunt u deelnemen aan de Tai Chi lessen van Machiel Welbergen.

Tai Chi is een traditioneel Chinees systeem van lichaamsoefeningen. Deze worden gekenmerkt door een serie harmonieuze bewegingen die men op een langzame en vloeiende manier uitvoert. Het wordt in China reeds eeuwenlang beoefend ter bevordering van gezondheid,  welzijn en als zelfverdediging. Tai Chi ontspant lichaam en geest, kalmeert het zenuwstelsel, maakt stijve gewrichten los, haalt de spanning uit de spieren en herstelt zowel het fysieke als het psychische evenwicht.

Tai Chi kan tot op zeer hoge leeftijd beoefend worden door zowel mannen als vrouwen. Op een rustige en doelmatige manier kunt u zo aan de verbetering van uw gezondheid werken. Reden genoeg dus om Tai Chi te introduceren in de sportschool!

Tijdens de lessen combineert Machiel Tai Chi & Qi Gong oefeningen met Chinese gymnastiek oefeningen. De oefeningen zijn relatief eenvoudig te leren. U bent van harte uitgenodigd voor een eerste kennismaking!

Vanaf januari kunt u Tai Chi volgen op elke:

Maandag     21.00 tot 22.00 uur en op

Donderdag   09.30 tot 10.30 uur en van 10.30 tot 11.30 uur.