Sportrade viert 5-jarig jubileum
Geplaatst op door in Nieuws

Inmiddels is het 5 jaar geleden dat het pand aan de Hoofdweg 266 een nieuwe bestemming kreeg. In juli 2008 opende Hans Gerritsen, eigenaar van Sportrade fit- & wellness, de deuren van een accommodatie op hoog niveau. Met een hecht team biedt Sportrade  een plek waar mensen zich snel thuis voelen en in stijl kunnen werken aan hun lichaam en conditie.

Sportrade is inmiddels uitgegroeid tot het meest complete adres voor een ieder die het beste voorheeft met zijn lichaam en gezondheid. Naast de in- en ontspanning die Sportrade biedt met diverse fitnessactiviteiten en wellnessfaciliteiten, kan men ook terecht bij de fysiotherapeut, diëtist, massagetherapeut of schoonheidsspecialist. De diverse (zorg)disciplines hebben een goede onderlinge samenwerking. Dit is niet alleen praktisch voor de zorgverleners, maar ook voor de leden en bezoekers van Sportrade: “alle zorg onder één dak”.

Sportrade is onlangs aangesloten bij Fit!vak. Dit is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Voor de klant is dat een belangrijke zekerheid en kwaliteitsborging. Want de centra die zijn aangesloten bij Fit!vak zijn gekeurd en gecertificeerd. De consument die sport bij een Fit!vak centrum, is verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen. Ook Sportrade is door een externe commissie gekeurd en gecertificeerd. “Een mooie bekroning op ons 5-jarig bestaan”, aldus Hans Gerritsen.

Om te vieren dat Sportrade 5 jaar bestaat is er in de week van 7 tot 14 juli open huis. Iedereen is van harte welkom kennis te maken met de medewerkers en faciliteiten van Sportrade. Een lekkere traktatie staat dan voor u klaar! Voor degenen die besluiten lid te worden, geldt een welkomstactie, waarbij de eerste maand sporten gratis is.