Sportrade in de race bij zoektocht naar Leukste Fitnessclub van Nederland
Geplaatst op door in Nieuws


fitnessclub van het jaar 2013
Elke fitnessclub is uniek. Maar wat maakt een fitnessclub nou Fitnessclub van het Jaar? Bij de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing kan er nu op Sportrade fit- & wellness gestemd worden via www.fitnessclubvanhetjaar.nl. Bij het uitbrengen van uw stem maakt u direct kans op mooie prijzen.

Goed doel
U kunt tot en met 30 november 2013 op Sportrade worden gestemd via www.fitnessclubvanhetjaar.nl. Wij zijn vindbaar in de gemeente Tynaarlo. Stemmen is gratis. Voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van nieuwsbrieven keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan de stichting Spieren voor Spieren, dat zich inzet in de strijd tegen spierziekten bij kinderen.

Rapportcijfers
Bij het stemmen kunt u cijfers geven en een beoordeling geven. In iedere gemeente zijn er na 30 november 2013 twee winnende fitnessclubs: de fitnessclub met de meeste stemmen en de fitnessclub met de hoogste waarderingscijfers.

Provinciewinnaars
De winnaars van de gemeente gaan door naar de provincie ronde. Alle provinciewinnaars ontvangen op 10 februari 2014 een Award in Kasteel de Hooge Vuursche.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Spieren voor Spieren, OndernemersUnited en Wij Willen Sport. De organisatie is in handen van Vote Company, specialist in de organisatie van verkiezingen.