Spinningmarathon: Sportrade fietst voor Stichting Spieren voor Spieren
Geplaatst op door in Nieuws

Studenten van het Hanze Instituut voor Sportstudies te Groningen organiseren een project ‘Benjamins Spieren voor Spieren’. Onder het motto, ‘gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ wil Benjamin zo veel mogelijk geld binnenhalen voor de stichting Spieren voor Spieren.

Startend op vrijdag 28 mei, wil Benjamin een persoonlijk doel halen en binnen 26 dagen 10.000 km fietsen, om zo een plekje te bemachtigen in het Guinness book of World records.

Namens Sportrade willen wij ons aansluiten bij dit initiatief en een bijdrage leveren aan dit goede doel. Met de spinningmarathon willen wij Benjamin steunen en met alle spinners een goede aftrap geven aan zijn 26 daagse tocht.

Spieren voor Spieren

De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte en richt zich op fondsenwerving. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Spieren voor Spieren zet de netto-opbrengsten snel en effectief in ten behoeve van spierziekte onderzoek en de verbetering van het diagnosetraject. Daarnaast organiseert zij leuke activiteiten voor kinderen met een spierziekte.

Deelnemen

Wilt u een bijdrage leveren aan ‘Benjamins Spieren voor Spieren’, meld u dan aan en fiets een uur (of meer) met ons mee. Introducés zijn uiteraard ook van harte welkom.

Aangezien we fietsen voor het goede doel, vragen we een minimumbedrag van 5 euro per uur per fiets. Vrijwillige sponsorbijdragen kunnen op de avond zelf ook ingeleverd worden.