Sportrade brengt u in beweging voor Stichting Opkikker
Geplaatst op door in Nieuws

Onder leiding van twee studentes van de opleiding Sport & Bewegen, organiseert Sportrade fit- & wellness vrijdag 9 maart voor de 3e keer een spinningmarathon. 9 maart staat in het teken van een goed doel: Stichting Opkikker. Deze stichting zet echt alles in om gezinnen met een langdurig ziek kind de dag van hun leven te geven. De vele ziekenhuisbezoeken vragen enorm veel kracht en energie van een kind, om nog maar te zwijgen over de impact die deze moeilijke periode op ouders, broers en zussen heeft.

‘s Middags is er een actieve middag voor de kinderen uit groep 5 en 6 van de Dalton School in Eelde. Naast een outdoor Kikkertocht doen zij mee

met clinics Zumba en B-Kick. Aan het eind van de middag gaan we heerlijk wandelen langs bossen, vijvers en weilanden met de Golden Girls en van 18.30 tot 22.30 fietsen we, met een minimale bijdrage van €5,- per fiets per uur, gezamenlijk voor het goede doel. Kunt u ook wel een opkikkertje gebruiken? Bezoek dan één van de stands in de lounge. Tot slot eindigen we de avond met een loterij. Bij aankoop van een lot op vrijdag 9 maart maakt u kans op leuke prijzen. Alle opbrengsten van deze activiteiten komen ten goede aan het goede doel.

De spinningmarathon wordt ondersteund door: Bakkerij Dunnewind, Helen skincare, C-1000, Albert Heijn, Spar, Hanos, Herman Haan Massagetherapie, Etos, Gall en Gall, Smartbags, Snijders bloemen, Blokker, Deco Home van Duinen en Bike Life Roden.

Ons streven is € 1000,- bij elkaar te bewegen. Helpt u of uw team ook mee, geef u dan op! Voor meer informatie over de spinningmarathon, overige activiteiten of opgave kijkt u op www.sportrade.nl of kunt u contact opnemen met Sportrade fit- & wellness. Tel: 050 308 08 05 of info@sportrade.nl.