Spinning Marathon ‘Both sides now’
Geplaatst op door Sportrade fit- & wellness in Nieuws

Spinning Marathon

Op vrijdag 3 februari organiseert Denise Braam in samenwerking met Sportrade fit- & wellness een spinning marathon. Dit jaar zetten we ons in voor voor het project ‘Both sides now’. Vanaf 18.00 uur fietsen we ons in het zweet. Lid of geen lid van Sportrade, iedereen is van harte welkom. Met een minimale bijdrage van €7,50 per uur bewegen we gezamenlijk voor het goede doel. In ons lunchrestaurant serveren we een heerlijk spinningmenu.

Het thema van de reis van ‘Both sides now’ is fair food. Alle leerlingen van het Maartenscollege hebben al geld opgehaald door middel van sponsorlopen en schoolfeesten die georganiseerd zijn. Met dit geld worden projecten ondersteund van de foundations voor de lokale bevolking in Ghana. De spinningmarathon is een extra bijdrage die Denise graag wil leveren. Ze gaat met het opgebrachte geld van de spinningmarathon lokaal in Ghana lesmateriaal en leermiddelen kopen (zo wordt de lokale economie ook gesteund). Tijdens de reis die Denise maakt worden de materialen, boeken, etc. aan de scholen gedoneerd.

Het zou fantastisch zijn als we € 750,- bij  elkaar weten te fietsen. Helpt u of uw team ook mee, geef u dan op! Inschrijven kan op het prikbord bij Sportrade fit- en wellness. Ook niet leden zijn van harte welkom. Voor meer informatie over de spinningmarathon of opgave kunt u contact opnemen met Sportrade fit- & wellness. Tel: 050 308 08 05 of info@sportrade.nl.

Loterij
Op de avond van de spinningmarathon wordt ook een ‘loterij’ georganiseerd. Je kan door middel van lootjes (€1,- per stuk) kans maken op mooi prijzen.