Terug naar home

Opening 1 juli!

Eindelijk is het zover, na de sluiting halverwege maart mogen we per 1 juli de deuren weer openen.

De voorwaarden voor groepen zijn per 1 juli versoepeld waardoor wij als fitnesscentrum weinig problemen zullen hebben m.b.t. de hoeveelheid gasten die we kunnen ontvangen. De aangegeven groepsgrootte van maximaal 100 halen wij normaliter niet.

Omdat we allemaal zullen moeten wennen aan de nieuwe situatie hebben wij voor de eerste week (en wellicht ook voor de tweede week) wel een maximum aantal reserveringen vastgesteld per activiteit; op de reserveringspagina van onze vernieuwde website kunt u dit in beeld zien. Dit hebben we gedaan om zo eerst even te wennen aan de situatie, zowel voor u als voor ons zelf. Als dit goed gaat zullen we het maximum aantal reserveringen per activiteit verder uitbreiden. Ook met de huidig gehanteerde aantallen kan iedereen aan bod komen, dus geen paniek ūüėČ

In het kort komen de spelregels op het volgende neer:

РU dient een reserving te hebben; dit kan via de website makkelijk ingepland worden (zie link). Zonder reservering gaat de poort niet open; wel kunt u terplekke op b.v. uw telefoon nog reserveren, uiteraard alleen als er nog plaats is. Voor u reserveert of bij ons binnen komt, lees het gezondheidsprotocol goed door en zorg ervoor dat u op alle vragen NEE kunt beantwoorden. Alleen dan mag u de reservering maken en bij ons komen sporten.

– De regel is dat iedereen 1,5 meter afstand houdt. Houdt dus rekening met elkaar!

– We vragen u zo veel mogelijk thuis te douchen aangezien we niet voldoende ruimte hebben in de kleedruimtes en hier opstoppingen zouden kunnen ontstaan; de sauna’s en stoombaden blijven gesloten i.v.m. de te houden afstand, dit gaan wij evalueren na 2 weken om te kijken of deze ook weer open kunnen.

– LET OP! Uw pas moet opnieuw geactiveerd worden, bent u bij ons in de buurt, kom dan even langs de receptie om je pas opnieuw te laten koppelen i.v.m. de nieuwe toegangspoort.

In het pand kunt u duidelijke aanwijzingen terug vinden voor het betreden van de verschillende ruimtes, voor het slagen van al deze maatregelen vragen we of u zich hier aan wilt houden. Dit is belangrijk voor u en voor ons: de slagingskans ligt voor een groot deel bij jullie als sporters en andere bezoekers. Wij hebben er vertrouwen in en denken dat na een week de meeste mensen wel gewend zullen zijn aan het tijdelijke abnormaal. Bekijk de maatregelen alvast in ons filmpje.

De randvoorwaarden binnen ons gebouw hebben we inmiddels op orde, denk hierbij o.a. aan luchtbehandeling, ventilatie en desinfectie; dit zal u bij binnenkomst in het gebouw niet kunnen missen.

De ingang vanaf het terras zal worden gesloten, het is daarom alleen mogelijk het pand binnen te komen via de zij-ingang (hoofdingang); voor de meeste mensen is dit onze gebruikelijke ingang. Belangrijk is dat iedereen elkaar de ruimte geeft bij het betreden en verlaten van het gebouw. Het terras zelf is wel gewoon toegankelijk en in gebruik.

Tot zover de belangrijkste zaken; voor meer uitleg over de tijdelijke maatregelen verwijzen we u naar de linkjes onderaan dit bericht.

We hopen op een soepele heropening en we hebben zin om u allen weer te zien!

 

Tot snel en met sportieve groet,

Hans Gerritsen en de rest van het team.

Link naar het online reserveren: https://www.sportrade.nl/reserveren/
Gezondheidsprotocol: 5 aandachtspunten gezondheidsprotocol
Bekijk alvast de veranderingen binnen Sportrade via: https://www.youtube.com/watch?v=6_GVZim1qvY
Werking luchtbehandeling: Uitleg werking luchtbehandeling