Nu ook een diëtist binnen Sportrade!
Geplaatst op door in Nieuws

Veel van jullie kennen haar al vanuit de fitness of de groepslessen, maar vanaf nu is Marloes Waardijk tevens diëtiste bij Sportrade. Marloes heeft in maart haar diploma behaald en is haar eigen praktijk gestart: Optima Vita.

Marloes Waardijk: “Een gezonde leefstijl is belangrijk voor een gezond lichaam. Naast regelmatig bewegen is er aandacht nodig voor een gezonde voeding.  Ik ben van mening dat er niet één dieet of voedingspatroon bestaat dat voor iedereen werkt, ieder mens is tenslotte uniek. Ik kan u helpen bij het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon dat past binnen uw wensen en opvattingen.

Als diëtist kan ik u helpen met afvallen, tevens kan ik u adviseren met betrekking tot gezonde voeding bij ondergewicht, diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte, (top) sport, maag- en darmklachten, zwangerschap en vegetarisme of andere alternatieve voedingspatronen. “

Consulten bij de diëtist worden vergoed uit het basispakket van de zorgverzekeraar. Dit betekent dat u met een verwijzing van uw huisarts de behandelingen vergoed krijgt.

Neem voor meer informatie en uw mogelijkheden contact op met Marloes:

06-23075287

www.dietist-optimavita.nl
info@dietist-optimavita.nl