Nieuwe exposities in Sportrade
Geplaatst op door in Nieuws

Onze lounge is gevuld met een nieuwe en kleurrijke expositie van Dick Dutrieux en Marijke Blommaert. Kom gerust eens langs, de collectie is te bezichtigen tot eind januari.

Dick Dutrieux

Een duet in kleur is mijn derde expositie in Sportrade. U kunt hier schilderijen en tekeningen van mij bewonderen. Voor het eerst exposeer ik een ruime collectie van mijn tekeningen. Dit is een nieuwe ontwikkeling in mijn artistieke leven. Het zijn pure fantasietekeningen die erg kleurrijk zijn en die door een eigen ontworpen procedure tot stand zijn gekomen. Een creatieve geest blijft altijd zoeken naar nieuwe uitdagingen.

Marijke Blommaert

De invloed van andere culturen en religies is niet meer weg te denken uit onze samenleving. We worden steeds meer wereldburgers. Deze invloed is duidelijk zichtbaar in mijn werk. Tijdens reizen naar en verblijf in Afrika en Indonesië kwam ik in aanraking met de symboliek, kleuren en vormen uit deze landen. Vormen, kleuren, symbolen en materiaal uit de diverse culturen worden in mijn werk tot een geheel samengevoegd.