Terug naar home

Nederland op slot!

Beste leden,

Zoals u wellicht hebt vernomen heeft de overheid, wegens het hoge aantal
COVID-19 besmettingen, besloten om alle niet essentiële bedrijven tot half januari te sluiten. Vreemd genoeg (en jammer genoeg) vindt men sport hier ook onder vallen; wij zullen dan ook wederom alle fitness activiteiten op onze locatie staken en overstappen op het geven van online lessen tot half januari. Houd hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten.

U kunt tijdens kantooruren nog wel bij ons terecht voor uw postpakketten en uiteraard voor fysiotherapie behandelingen.

Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar of per mail.

We sturen dit bericht met dubbele gevoelens. De afgelopen tijd vonden wij het juist uitermate goed gaan binnen ons centrum, ondanks de mogelijk wat ongemakkelijke aanpassingen die we vanwege het COVID virus hebben moeten doorvoeren. Wij gaan er dan ook vanuit dat deze sluiting van korte duur zal zijn en dat we er vanaf half januari weer vol tegenaan kunnen. Het vaccineren zal naar verwachting vanaf januari gaan starten, dus we hebben en houden goede hoop.

Sinds maart 2020 zijn wij als bedrijf van maatregel naar maatregel gerold, hebben wij vele aanpassingen ingevoerd en weer afgeschaft en hebben we bijzondere maatregelen zien komen en gaan. Het is moeilijk samen te vatten hoe we dit jaar hebben beleefd en te duiden waar we nou precies naartoe hebben gewerkt. Om u daar een beetje gevoel bij te geven verwijzen we u graag naar het volgende filmpje:
“Het jaar van de metaforen” https://www.youtube.com/watch?v=EGTNM3xB2g4

We gaan er wederom het beste van maken!

We gaan weer live met onze lessen! Bekijk het live lesrooster voor week 51 hier.

Bij deze wensen wij iedereen dan ook hele fijne feestdagen toe en vooral een gezond 2021, waarbij we hopen iedereen snel weer te mogen ontvangen.

Met sportieve groet namens het hele Sportrade team,

Hans Gerritsen