Terug naar home

Levering nieuwe toestellen!

Beste leden,

Na 14 jaar trouwe dienst worden de krachttoestellen in de fitnesszaal vervangen. Met de nieuwe toestellen blijven wij u het beste bieden voor uw training.

Er waren wat leveringsproblemen, maar wij kijken ernaar uit om eindelijk de toestellen te kunnen plaatsen en in gebruik te nemen.

Wij blijven geopend! 
Tijdens het plaatsen van de nieuwe toestellen blijven wij geopend, zodat u wel de ruimte heeft om te komen sporten. Echter zullen er uit veiligheidsoverwegingen tijdelijk een aantal aanpassingen zijn:

– Om binnen te komen dient u de ingang aan de voorzijde van het pand te nemen. (Wij verzoeken u wel uw pas langs de scanner bij het poortje te halen voor de registratie)
– Wij zullen boven een gedeelte afzetten om veilig te kunnen takelen. Zo zijn de dumbell hoek en het squatrek tijdelijk niet te gebruiken. (zie foto)

De verwachting is dat wij woensdag de 19e en donderdag de 20e januari de gehele dag bezig zullen zijn met het takelen, monteren en opnieuw inrichten van de zaal. Vrijdag 21 januari zal een uitloopdag zijn om alle puntjes op de i te zetten.

Onze excuus voor het ongemak, wij zullen even in de troep zitten – maar we krijgen er een hele nieuwe en mooie sportschool voor terug!

Dank voor het begrip.

Team Sportrade.