Terug naar home

Healthiness bij Sportrade

Healthiness

Als leefstijlcoach en hormoonexpert is het mijn missie om jou te helpen naar de meest gezonde, energieke en fitte versie van jezelf.

Mijn naam is Maartje Kort en vanaf 1 april start ik bij Sportrade mijn bedrijf Healthiness, voor leefstijlcoaching en hormoonbalans.
Als afgestudeerd bedrijfskundige (MSc) heb ik jaren als bestuursadviseur in de zorg gewerkt. Ik had echter de sterke wens om me te gaan richten op preventie: zorgen dat er minder mensen ziek worden door gezonder te gaan leven. Inmiddels ben ik leefstijlcoach, hormoonexpert en orthomoleculair adviseur.

Aanbod Healthiness
Zit je niet lekker in je vel? Wil je gezonder gaan leven maar weet je niet waar te beginnen? Voel je je moe, lusteloos en sleep je jezelf soms de dag door? Ervaar je (vage) klachten zoals buikpijn, huidklachten, cyclusproblemen of stemmingswisselingen? Heb je het gevoel dat je hormonen soms de overhand nemen? Lukt het je maar niet om je ideale gewicht te bereiken?

Dan is het tijd voor actie! Ontdek hoe een gezonde leefstijl en hormonale balans het verschil kunnen maken en hoe ik je hierbij kan helpen, o.a. door het programma Hormoonbalans, een EMB test of supermarktsafari. Maar uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Plan gerust een gratis kennismaking in via Healthiness.nl.

Voor de zomer van ‘22 rond ik mijn opleiding tot BLCN gecertificeerd leefstijlcoach af. Vanaf dan kan je ook bij mij terecht voor leefstijlcoaching.

Mijn visie
Het creëren van een gezonde leefstijl en hormonale balans is maatwerk. Ik geloof in kleine stapjes naar blijvende verandering. Inzicht in jouw huidige leefstijl en de werking van jouw lichaam is de eerste stap om klachten bij de oorzaak aan te pakken. Samen gaan we ontdekken wat werkt voor jou. Ik begeleid en coach je hierin.

Wie ben ik?
Naast leefstijlcoach en hormoonexpert ben ik trotse moeder van twee fantastische kinderen en vriendin van Bart. In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten en ik ben (hoe kan het ook anders!) sportief ingesteld. Hier lees je meer over mij.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Neem vooral een kijkje op Healthiness.nl of neem contact met mij op via maartje@healthiness.nl of 06 4838 1061.
Je kan me ook volgen op instagram: healthinessnl