Terug naar home

De kop is eraf!

De kop is eraf! De eerste week na heropening zit erop.

De wirwar aan maatregelen en veranderingen zijn super goed verlopen en we zijn zeer blij dat jullie allen de huidige maatregelen hebben omarmt en buitengewoon goed hebben nageleefd. Het was voor ons allen even wennen maar de praktijk wijst uit dat dit snel gaat.

We hebben veel leuke en positieve reacties gehad omtrent de veranderingen, en we zien dat dankzij het reserveren er een mooie spreiding over de dag ontstaat zodat er in het pand geen extreme piekmomenten meer zijn.

Inmiddels hebben we het aantal plekken ook al verhoogd en zijn er bijna geen momenten dat het vol is, genoeg plek voor iedereen dus! Voor de groepslessen gaat het aantal komende week van 15 naar 20 personen, waarbij we nog steeds op ruim 2 meter van elkaar staan.

Mocht u nog problemen ondervinden bij het reserveren laat het ons dan even weten of bel even, dan kunnen we je direct opweg helpen. De meeste problemen deden zich voor in het e-mailadres, deze moet namelijk hetzelfde zijn als in ons systeem. Denkt u dat uw mailadres afwijkt bel dan gerust even.

Iedereen super bedankt voor alle moeite, het meedenken en de steun!

Voor diegene die nog niet geweest is, hopelijk tot snel.

Namens het gehele team.