De definitieve leverdatum is bekend. Bekijk snel wat er allemaal rond 10 en 11 mei gaat gebeuren!
Geplaatst op door Sportrade fit- & wellness in Nieuws

Beste leden,

Zoals u wellicht vernomen hebt zullen er binnenkort nieuwe toestellen geleverd worden. Na enige vertraging vanuit onze leverancier zal het dan toch gaan gebeuren op 10 en 11 mei.

Wat gaat er gebeuren en waarom sluiten wij op deze dagen:

In onze cardiozaal zullen de loopbanden, crosstrainers, treadclimbers en fietsen worden vervangen voor nieuwe modellen met veel nieuwe functionaliteiten.

In de ruimte tussen de groepsleszaal en de fitnesszaal zal een nieuwe vloer worden aangebracht en vervolgens zal hier een nieuwe krachttoestellen lijn komen die bestaat uit 6 toestellen voor het trainen van alle grote spiergroepen.

In de HIIT ruimte zullen 2 cardiotoestellen geplaatst worden die geschikt zijn om in een circuittraining te gebruiken, dit zijn een Airfit bike en een Airfit-up voor het bovenlichaam.

Planning:

Omdat deze levering behoorlijk omvangrijk is, zijn wij genoodzaakt om op 10 en 11 mei te sluiten. Dit is nodig om de veiligheid in acht te nemen en om zo spoedig mogelijk deze plaatsing met succes te kunnen voltooien.

Op vrijdag 12 mei zullen er ook nog werkzaamheden zijn in de zaal om de nodige zaken af te stellen, wij zijn dan wel gewoon geopend. Wij vragen uw begrip als op deze dag nog niet alles naar behoren functioneert of op zijn correcte plek staat.

Terras:

Aan de voorzijde van ons gebouw zal een nieuw terras worden aangelegd, deze zal op 8 en 9 mei worden afgebroken om vervolgens na levering van de toestellen weer opgebouwd te worden in een geheel nieuwe stijl!

Wij hopen dat u uitkijkt naar deze mooie ontwikkelingen en vragen uw begrip voor de overlast die deze veranderingen tijdelijk met zich mee zullen brengen.

Als u nog meer vragen heeft dan horen wij het graag.

Namens het gehele Sportrade team.

Ps. Houdt onze facebookpagina in de gaten voor extra informatie over de toestellen die er nieuw komen.  https://www.facebook.com/Sportrade/