Terug naar home

Corona update

Beste leden,

Graag wil ik jullie hierbij kort inlichten over de laatste stand van zaken m.b.t. de tijdelijke sluiting van Sportrade, als een van de maatregelen van het kabinet tegen het Corona virus. Allereerst wil ik velen van jullie bedanken voor de steun en leuke berichten en de geweldige ingezonden filmpjes en reacties op de online trainingen.

Zoals een ieder wellicht meegekregen heeft duurt de sluiting van de verschillende ondernemingen voort tot 28 april; op 21 april zal gekeken worden hoe om te gaan met de periode daarna. Onze brancheorganisatie is heel hard aan het werk om te kijken of wij als sportscholen na de 28ste van april weer open kunnen onder bijvoorbeeld beperkte of aangepaste voorwaarden; of dit gaat lukken is op dit moment nog onzeker maar we houden u natuurlijk op de hoogte. Dit zou kunnen betekenen, in tegenstelling tot mijn eerdere bericht van 25 maart, dat we mogelijk eerder open gaan dan was verwacht (minister Grapperhaus was wat onduidelijk vorige week).

Even alle praktische zaken op een rij:
– Het rooster voor alle online lessen vindt u hier: Buiten lessen! Bekijk het rooster!

– Volg ons op Facebook voor actuele berichten en lessen; op YouTube (zoeken op sportrade) kunt u al onze lessen terugvinden.

– Wilt u telefonisch contact met ons, stuur ons dan een terugbelverzoek via info@sportrade.nl; wij bellen u dan zo spoedig mogelijk

– Alle eerder verzonden brieven en mededelingen kunt u terug vinden op onze site!

Ik hoop jullie spoedig weer in persoon te treffen. Blijf allen in goede gezondheid en blijf ondertussen lekker in beweging met de online lessen!

Met sportieve groet,
Hans Gerritsen