Terug naar home

Corona update 17-11-2020

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 17 november kunnen wij mededelen dat alle lessen die binnen plaatsvinden weer opgepakt mogen worden! Zo kun je vanaf 19 november weer bij ons terecht voor fitness, HIIT lessen en de andere groepslessen. Je plek reserveren kan via https://www.sportrade.nl/reserveren/
In- en uitloop van groepslessen gaat onder leiding van de instructeur, dus je kan pas naar boven als de instructeur je beneden komt halen, dit allemaal i.v.m. de maximale aantallen die in één ruimte mogen zijn.

Wij gaan een pilot draaien voor de Bootcamp in kleinere groepjes. Hier mogen in de eerste week 8 deelnemers aan meedoen, die verdeeld worden in twee groepjes van 4 en op gepaste afstand de bootcamp mee kunnen doen onder begeleiding van onze instructrice. Dit alles doen wij op een rustige plek waar voldoende ruimte kan worden gehouden.

Verder blijven alle maatregelen zoals vastgesteld op 13 oktober actief. Zie hier de nieuwsbrief van 13 oktober: https://www.sportrade.nl/nieuws/corona-update-13-10-2020/

Alle maatregelen op een rij:
– Bij klachten blijf dan thuis! Kijk voor meer informatie op https://www.rivm.nl/documenten/gezondheidscheck

– Kom niet te vroeg binnen, maar op uw gereserveerde tijd. De lessen starten 10 minuten na uw gereserveerde starttijd, u heeft dus voldoende tijd.

– Desinfecteer uw handen bij binnenkomst

– Houd 1,5 meter afstand van elkaar

– Kleedkamers en horeca zijn gesloten

– U krijgt alleen toegang tot het gebouw met een reservering, kijk op:  https://www.sportrade.nl/reserveren/

Wij zijn blij dat de online lessen goed gevolgd zijn, maar zijn ook blij dat we nu weer binnen mogen lesgeven. Samen gaan we er weer voor!

Met sportieve groet,

Team Sportrade