Terug naar home

Bericht incasso lidmaatschap

Beste leden van Sportrade,

Wij krijgen zoals al eerder vermeld in onze mail veel vragen en heel veel steunbetuigingen (waarvoor veel dank van het hele team!)

Wij realiseren ons dat iedereen verschillend in deze situatie staat en dat is prima. Daarom willen wij ieder een passende oplossing bieden. De incasso voor het lidmaatschapsgeld van april zal op 27 maart worden geïncasseerd. U kunt los van onze online lessen echter niet sporten in ons gebouw, daarom willen wij u zelf de keuze geven wat u doet met de komende incasso – en wellicht ook nog met de maand mei, als dan nog niet duidelijk is wanneer we weer open mogen gaan.

  1. Ik doe lekker mee met de online lessen en vind dit mijn bijdrage wel waard en/of blijf gewoon lekker lid (in dit geval hoeft u verder niets te doen)
  2. Ik storneer het bedrag zelf en ben daarmee voor april en/of mei gecompenseerd (dit kunt u doen via uw eigen online bankieren)
  3. Ik betaal nu, en ga in overleg over een passende regeling zodra Sportrade weer open is. U wordt persoonlijk aan onze corona crisis desk te woord gestaan zodra we weer open zijn!

Mocht u reeds betaald hebben dan staat het u natuurlijk ook vrij om ons te benaderen voor een passende oplossing zodra we weer open zijn, mocht u daar prijs op stellen.

LET OP! Wij nemen vanaf heden geen opzeggingen meer in behandeling aangezien u op dit moment ook van uw opzegtermijn geen gebruik kunt maken, dit is voor ons administratief namelijk niet meer bij te benen. Zodra wij weer open zijn kunt u wijzigingen weer kenbaar maken.

In dit geval is “flatten the curve” ook op onze financiële administratie van toepassing, zodat wij gewoon aan onze verplichtingen kunnen blijven voldoen. Het kabinet neemt wel maatregelen maar die zijn bij lange na niet dekkend.

Wij hopen hiermee de nodige duidelijkheid te verschaffen en dat u aan de hand van bovengenoemde opties een goede afweging voor u zelf kunt maken.
U hoeft ons dus alleen nog maar te mailen voor steunbetuigingen ?

Vertrouwende iedereen hiermee een passende oplossing te hebben geboden,

Met sportieve groet,

Hans Gerritsen,