Terug naar home

Belangrijke update Coronavirus voor leden

Beste leden en vrienden van Sportrade, 

Naar aanleiding van de persconferentie van 23 maart jl. moet ik helaas melden dat wij tot en met 31 mei 2020 gesloten moeten blijven door het Corona virus. Een maatregel van het kabinet waar wij nog steeds volledig achter staan, maar wat voor ons zeer grote gevolgen heeft.

Daarom het verzoek aan u om onderstaande aandachtig door te lezen.

Vele mensen hebben ons al een hart onder de riem gestoken in deze periode en daar zijn wij als team zeer blij mee, dat brengt ons echt verder.

Echter om deze crisis te overleven heb ik een aantal dingen op een rij gezet die voor u als klant belangrijk zijn, maar ook om u bewust te maken van de ernst van de situatie waar Sportrade en vele andere ondernemingen met ons, op dit moment in zitten.

Mijn vraag aan u is: help ons door deze crisis heen te komen.

Wij hebben sinds het ingaan van de tijdelijke sluiting al vele mails ontvangen van mensen die hun lidmaatschap willen beëindigen; als deze tendens zich doorzet is dit voor ons desastreus. Wij staan met een team van 32 mensen al jarenlang klaar om u te voorzien van optimale sportmogelijkheden, en wij hopen dit na de Corona crisis ook weer te mogen doen. Maar daar hebben we u bij nodig: zonder u is er namelijk geen Sportrade.

In dat kader vraag ik uw aandacht voor het volgende:

Wij bieden eenieder die gewoon lid blijft van de club een passende compensatie aan zodra we weer in bedrijf zijn. Dat is het maximale wat wij onze leden op dit moment kunnen bieden. Op deze manier helpt u ons enorm om de klap van het plotselinge omzetverlies niet in een keer te hoeven dragen, maar deze waar mogelijk te kunnen spreiden over de periode daarna. Het zou voor ons een wereld van verschil betekenen.

Wat nu te doen als lid van Sportrade als u zelf omhoog zit door de crisis?

  • Stuur ons een mail en wij nemen meteen contact met u op: wij zorgen direct voor een passende oplossing.

Of is het leven net als anders, maar speelt deze zich nu vooral thuis af, en kunt u niet naar de sportschool?

  • Doe mee met onze online lessen en geef ons de kans u te compenseren na deze heftige periode. In de tussentijd, daar mag u op vertrouwen, doen we er alles aan om de lessen die u van ons gewend bent online aan te bieden, zodat u deze thuis kunt volgen. Uw persoonlijke sportschema’s kunt u aanvragen via de mail zodat u lekker bezig kunt blijven.

Na afloop van deze bizarre situatie, waarvan nog onbekend is hoelang deze precies gaat duren, hoop ik samen met mijn team de deuren van Sportrade weer te kunnen openen en u in goede gezondheid weer te ontvangen.

Wij hopen op uw begrip en op uw steun.

Met sportieve groet,

Hans Gerritsen en de rest van het Sportrade team